sunnuntai 1. tammikuuta 2017

1/1/17









Joulu meni yhtä nopeasti kun alkoikin. Joulukuu meni muutenkin nopeasti, meille ei edes joulumieli kerennyt kotiin asti. Tosin pukki toi kaikkea kivaa koirille (ja kissoille.. ja ehkä mullekin!), mm. Ruskalla kaulassa olevan nahkapannan.  Joulu vietettiin perheen kesken. Arska tyypilliseen tapaan istui kaikkien vieraiden sylissä. Pentu kävi moikkaamassa kaikkia (ja ottamassa nameja) ja keskittyi sitten leikkimään lasten kanssa.  



Pukki toi myös uuden treenipallon. Ollaan aikaisemmin suosittu geelipalloja, viimeisen geelipallon rikkoutumisen jälkeen löysin kuitenkin Juliusk9 IDC-pallon alennuksesta. Sopivan pieni pentukoiran kanssa leikkimiseen, ja ''hohtaa'' sen verran pimeässä ettei varmaan häviä! 



Uusivuosi meni, ja nyt on ensimmäinen päivä tammikuuta. Vietettiin juhlaa kotona syöden hyvin (niin eläimet kuin omistajat) ja otettiin rauhallisesti. Aamupäivällä megapitkä lenkki molempien koirien kanssa ennen ilotulituksia. Kotona pentu ei ollut moksiskaan ulkona kuuluvasta paukkeesta, ulkona vähän hämmästeltiin kaukana kuuluvaa ryskettä mutta keskityttiin heti taas muihin hommiin. 



Hyvää uutta vuotta 2017!

1 kommentti:

  1. Kivan oloinen blogi sulla. Onkos nää Belgejä? Jos kiinnostaa niin käy kurkkaamassa mun blogi keraystavanblogi.blogspot.fi

    VastaaPoista