sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Ensimmäinen hakutunti

Lähdettiin tänään ensimmäiselle hakukurssille Nuuksion kupeeseen. Etukäteen kauhistutti jo toi sää ja rukoilin ettei vaan tulis mitään yli kymmenen asteen pakkasia. Ja onneks pakkanen oli -1 ja 0 välissä, ettei tarvinnut juurikaan palella. Etukäteen oltiin suunniteltu myös jälkeä, mut toi lumi vähän haittas turhakseen sitä. 

Koirakkoja oli kuusi, ja tehtiin parilla toistolla vaihdellen maalimiestä. Keskityttiin pelkästään maalimiehen etsimiseen, ilmaisut tulee myöhemmässä vaiheessa. Oon kahden vaiheilla, rullailmaisu vai haukunta? Rullan kuvittelisin olevan ohjaajalle helpompi vaihtoehto jos saa ylläpidettyä vireystasoa. Mut mä en mee helpon kautta ;) 

Ruskalla meni aikan hyvin ottaen huomioon, että ensimmäisen kerran piti metästä bongailla vieraita ihmisiä. Mut hyvin uskalsi jo ottaa ruokapalkkaa vierailta. Ohjaaja kehui koiran palkkautuvan tosi hyvin kehuista. Ahkerasti jos jatketaan niin varmasti hyvä tulee. Mä ainakin tykkäsin ihan hirveesti! Oli niin kivaa etten ollenkaan muistanut/kerennyt käyttää kameraa. 


Treeneistä väsynyt pentu :) 

Oli kaiken kaikkiaan kyllä tosi kivaa! Hyvä kouluttaja ja kivat treenikaverit! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti