tiistai 7. kesäkuuta 2016

Me ja se ensimmäinen

     
Mind Breakers Arkas ''Arska''

Arkas, Zeuksen eli ukkosenjumalan poika.


  Kesäkuu 2013. Alkukesä oli tosi lämmin, onneksi kotona oli hyvä ilmastointi. Keskellä matotonta olohuonetta makasi pieni noin 10 viikon ikäinen musta karvakasa tuhisemassa. Se oli väsynyt kaikesta kissan kanssa leikkimisestä. 

Muistan sillon kun kävin katsomassa kasvattajan luona pentuetta, mietin että kuka näistä olisi sen mun oma ystävä. Kuvissa olin ihastunut mustaan poikaan. Istuttiin pentulaatikossa, ja sieltä se pieni musta kiipesi syliin ja riepotteli pentulelua. Jep, sä se olet.


kasvattajan ottama kuva

Ja sehän se oli. Siitä meidän yhteinen taival on alkanut. Tosin, sitä ei voi helpoksi luonnehtia. Sairastelu ja voimakas oirehdinta vaivasi pitkään ja meinasi ajoittain viedä omistajan sekä läheiset epätoivon partaalle. Onneksi ne ajat on nyt takana.


Meidän elämä koostuu lenkkeilystä, pelloista, metsistä ja uimisesta. Reppu selässä kohti tuntematonta. Hyvästä mielestä ja hauskanpidosta. Treenaamisesta ja vastoinkäymisistä. Me opitaan aina uutta, ja yritän oppia virheistä. Kamera kulkee useimmiten mukana menoissa. 


-Petra
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti